Echipa

Sunt Nika Iza, fondatorul centrului educațional și after school IZGÁGA. Am trei băieți zburdalnici, deci am o platformă de testare în ceea ce privește dezvoltarea și îngrijirea copiilor. Băiețelul meu cel mare are deficit de atenție, lucru care a îngreunat munca educatoarelor, învățătoarei, și sinceră să fiu, și munca mea ca părinte. La începutul anului școlar 2018 am început sesiunile de consiliere Feuerstein. Până la finalul anului școlar s-au îmbunătățit mai multe aspecte: s-a integrat în colectivitate, se concentrează mult mai bine la rezolvarea fișelor de lucru în contextul în care la început evita să lucreze la ele, ia parte la activități de grup.

Centrul educațional IZGÁGA este un vis devenit realitate, născut din dorința mea de a oferi bucurie și echilibru atât copiilor mei, cât și celorlalți.

Dezvoltare profesională:

  • 1999 Liceul Pedagogic Benedek Elek
  • 2003 Universitatea Babes-Bolyai, Sociologie
  • 2019 Institutul Feuerstein Israel

.

Sunt Szalkai Ágota, mămica a două fetițe năstrușnice. Din 2009 m-am ocupat de programul de după-amiază al copiilor de la școala nr. 8. A fost o plăcere să lucrez cu ei și mă bucur că pot continua această activitate la Izgága. Sunt sigură că aici copiii se vor simți excepțional și se vor dezvolta pe parcursul anului școlar.

Dezvoltare profesională:

  • 2006 Liceul Teoretic Áprily Lajos
  • 2009 Universitatea Spiru Haret – Psihologie
  • 2019 Institutul Feuerstein Israel
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Délutáni iskola és Feuerstein módszerrel való fejlesztés
Délutáni iskola és Feuerstein módszerrel való fejlesztés

Kapcsolat

0752 035 636