Misiune

Dragi părinți,

V-ați gândit vreodată cât de solicitantă este școala în zilele noastre? Mai țineți minte cât de ușor a fost ghiozdanul nostru în comparație cu cel pe care îl cară în spate copilașii de azi? Din păcate, suntem conștienți că, cel puțin deocamdată, nu putem schimba drastic sistemul educațional. Dar avem puterea de a-ți înveseli copilul copleșit de greutățile de la școală cu după-amiezi pline de înțelegere și voie bună.

Fie că sunt mai năzdrăvani ori, dimpotrivă, surprinzător de calmi și maturi, în adâncul sufletului lor toți micuții tânjesc după o copilărie fără griji. Astfel că misiunea noastră este să oferim fiecărui elev ocazia de a mai copilări un pic, de a învăța prin joc și, mai ales, de a-i reaminti continuu să zâmbească, oricât de grea ar părea ziua.

La IZGÁGA Afterschool am construit o echipa colorată de copii veseli și plini de energie. La noi, copiii se joacă, iau prânzul, își fac temele și se relaxează. Primesc grija și atenția de care au nevoie ca să-și consume energia constructiv și creativ. Astfel încât voi, dragi părinți, după o zi obositoare de muncă, să strângeți în brațe un copil fericit și relaxat și nu un elev suprasolicitat.
Conţinutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.
Pentru informaţii detaliate despre celelalte programe cofinanţate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitaţi www.fonduri-ue.ro
Délutáni iskola és Feuerstein módszerrel való fejlesztés
Délutáni iskola és Feuerstein módszerrel való fejlesztés

Kapcsolat

0752 035 636