Nagyon szépen köszönöm. Köszönjük. Anna nagyon szerette, szereti. Mi is látjuk a fejlődést. Mindenkinek ajánlom. Alig várom Kata is vegyen részt. Találkozzunk szeptemberben.

Rozália

Szívbôl köszönjük, Iza, a törődést! Izgalmas könyveket választottál, és a könnyed, kedves hangulat is tetszett Csanádnak. Ráadásul Csanád nyelvtudása sokat fejlôdött!! Bízunk benne, jövôre ugyanitt

Anna

Köszönünk mindent! Lehel ismét nagyon élvezte, alig várja jövőben is legyen.

Kinga

Köszönünk szépen mindent! A sok türelmet, játékot és eseménydús napokat, meg nem utolsó sorban a román tudast! Szuper tábor volt!

Melinda

Petinek segített, sokat megbátrodott és mer románul beszélni.

Timi

Nagyon szépen köszönünk mindent. Kristóf szerint ez volt az eddigi legjobb tábor( pedig volt már egy pár táborba)! Reméljük jövőben is megszervezitek! További szép nyarat kivánunk!

Kristóf

Köszönünk szépen mindent! Azóta naponta naplót vezetünk román nyelven, önszorgalomból! Várjuk a jövő évet hogy újból részt vehessünk!

Éva

Dóra a román suli mellett döntött és be is jutott. Hiszem, hogy ebbe neked is volt részed, te is ültettél el kis magocskát benne az óráidon, a személyiségeddel… és végre nem úgy tekint a románra, mint az ellenségére, hanem mint lehetőségre! Köszönet és hála! Kívánok erőt, egészséget a munkádhoz! Öllelek.

Teréz

Kedves Iza! Kedves Izgágás tanárok! Az én fiam (9 éves) nagyon szereti az online román társalgó órákat. Mindig várja és óra után is azt mondja, hogy jól telt. Nincs kötelező lecke, nincs kényszer, viszont közben nő a bátorsága, hogy megszólaljon kötetlenül románul. Köszönjük az odaadó munkátokat! Katalin

Gál Katalin

Szeretünk olvasóklubba járni mert szívesebben olvasunk amikor több gyerek/barát vesz részt, az óra nem unalmas. A könyvet együtt (anya+fia) olvassuk, fordítjuk, egy kicsit nehézkes nekünk, de tanult sok új szót, kifejezést. Azon kívül segít az iskolában, most kezdtük ott is az ,,Olguta şi un bunic de milioane"-t olvasni. A lényeg: mindent megér, annak ellénere hogy nekem is nehéz mert mellette kell üljek. De így látom hogy olvas mert másképpen nem működne ez így.

Emese

Nekem nagyon tetszik ez a háziolvasmányos csoport. Hasznosnak találom és érdekesnek! A fiam is szereti. Ezt most együtt olvassuk, mondatonként forditja, én segitem, kicsit lassan haladunk. Mondjuk ennek ellenére nem unja. Szivesen csatlakozna továbbra is ilyen csoporthoz/kihiváshoz. Jó ötletnek találom és a regényválasztás is nagyon jó, hogy mai, a korosztályuknak szól. A fiamnak nem adtak fel ilyen háziolvasmányt, csak valami Caragiale novellákat. Hát ahhoz viszonyitva ez egy álom!

Hajnalka

Azért jó az olvasóklubba járni, mert rengeteg barátot szereztem és ott mindig jó a hangulat. Főleg ha a könyv is vicces. A suliban is érzem az ebből származó előnyeimet.

Zsófi

Kedves Iza! Csak annyit írhatok, hogy a fiam nem "felejti el" a román beszélgetéses óráját és utána pedig azt mondja, hogy szinte észrevétlenül telt el. Ez már most nagy eredmény. Ezenfelül nagyon operatívak és kedvesek vagytok. Köszönjük!

Bogdándi Zsolt

Kedves Iza! Köszi a lehetőséget, hogy részt vehettünk a ,,tanfolyamon''. A lányomnak nagyon tetszett. El volt keseredve, hogy csak jövő héten lesz, szívesen csatlakozna akár holnap is.

Császár Emőke

Kedves Iza! Meg szeretném köszönni neked és Erikának az értünk tett fáradozásaitokat. Én ugyan napközben nem tanulok az órákra, pedig lenne egy jó pár szó, de valahogy nem akar beleférni a napjaimba, viszont mostmár szívesen és bátrabban beszélek, keresek román filmeket, újságcikkeket, mikor eszembe jut, hogy jó lenne gyakorolni. Sok estémet boldogan zárom veletek, mert jó hangulatú, tartalmas egy órát töltök a sorstársaimmal. Sokat tanulok tőlük és Erika vidámsága, humorérzéke sokszor bearanyozza a rutinos, fárasztó estéimet. Én nem bánnám, ha órán kívül is lennének feladatok. Nem mindig jutottam a végére, de hasznosak voltak, főleg az írott szövegeink együtt javítása. Áldott adventi készülődést és szép, boldog karácsonyt kívánok mindkettőtöknek és családjaitoknak! Románul nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni, csak ha rászánok 30 percet... :)) Úgy hallottam, hogy a kollegáimat is sikerült megfertőzzem a román tanulással, többen már diákjaitok, úgyhogy ez számomra a legnagyobb öröm! További jó munkát kívánok nektek és a jövő évre egy még sikeresebb évet!

Eszter

Nekem nagyon tetszenek a román órák. A gyerekeimnek igy lehetőségük van románul beszélni. Átismételik a már iskolában tanultakat és új szavakat is tanulnak, mindezt játékosan.

Orbán Katalin

Nagyon tetszik Evelynnek a román társalgás, az első alkalom után mondta h nagyon jó volt és másnap is bekapcsolodna. Az óra után fel van dobódva, nekem is kényelmes hogy nem kell valahová vinni magánórára . Csak ajánlani tudom mindenkinek Iza kreatív, pozitív és naaaagyon kedves személy.

Farkas Beatrix

Kristófnak nagyon tetszik a könyv, és nagy örömmel várja a román "találkozókat" is. Köszönjük a lehetőséget, örülünk, hogy rátaláltunk az Izgágára. :)

Anyuka

Leának tetszik, megnyerted őt :). Mikor elküldted a szöveget, nem gondoltam, hogy benne lesz az olvasásban és a sok kérdés megválaszolásában, de belejött, és örült, hogy megcsinálta. Olvasta magyarul a sorozat első kötetét, lehet, hogy ez segíti őt, remélem, kitart a türelme, és még jobban belejön a nyelvezetébe/ a nyelvbe, s majd egyre könnyebben megy az olvasás is. Örülök neki nagyon!

Anyuka

Boglárka nagyon élvezi a román órákat, minden alkalom után fel van dobódva :-)

Anyuka

Kapcsolat

0752 035 636